Raporteaza episod de hatespeech

Inchide

News / Studii / Portret / Interviu / Editorial / Activitati Urmatoare

Se vad Mihai si Dana - 720x720
11 februarie, 2017
activitati

No Hate Speech Romania la Ministerul Tineretului

La începutul acestei săptămâni (luni, 6 februarie) am participat la prima reuniune a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT) din acest an, organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului în Bucureşti.

Întâlnirea a fost prezidată de doamna Podasca Gabriela-Maria, noul Secretar de Stat pe probleme de Tineret din cadrul Ministerul Tineretului și Sportului-România şi Directorul de Cabinet, d-na Aureliana Popa. De asemenea, la întâlnire a participat şi domnul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului şi Sportului din România.

Noua echipă din partea MTS a dorit să afle mai multe despre problemele cu care tinerii din România se confruntă, aşa cum sunt ele percepute de cei care au participat la întâlnire, precum şi să prezinte informaţii despre ce s-a mai întâmplat în acest domeniu de la precedenta întâlnire a CCPT.

Aşadar, luni s-a discutat despre bugetul pe 2017 în sectorul de tineret, despre Legea Tinerilor, metodologia concursului de proiecte ce va fi lansat de MTS, despre Capitala Naţională de Tineret, Legea Internship-ului, Comitetul Interministerial pentru probleme de tineret, precum şi despre grupurile permanente de lucru din cadrul întâlnirilor lunare ale CCPT în 2017 şi alte subiecte pe care participanţii la întâlnire le-au considerat importante a fi puse pe agenda Ministerului Tineretului şi Sportului din România în anul 2017.

Comitetul Naţional de Coordonare a campaniei “Fără Ură” împotriva discursului instigator la ură din România / No Hate Speech România a fost reprezentat de Irina Drexler (coordonator naţional), Veronica Stefan (din partea Social DOers) şi Radu Raileanu (din partea ActiveWatch Romania), precum şi de Mihai Sebe şi Dana Ianculovici, ambii din partea MTS.

Cu doamna SS

Masa No Hate Speech Romania

Ministrul

Prezidiul

Se vad si Mihai Veronica si Radu

Ne vedem NCC

Mai multe poze de la întâlnire se regăsesc pe pagina de Facebook a campaniei No Hate Speech Romania, aici şi pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului din România, aici.

#FărăUră#NoHate#NoHateSpeech


I.D.